Защо да изберем реновиран лаптоп!?

Защо да изберем лаптоп втора употреба / реновиран, пред нов !?

В епохата на технологичната зависимост, всеки изпитва необходимост от наличието на телефон, лаптоп или таблет. Непредвидените обстоятелства около пандемията, разшириха повече търсенето и нуждата технологии, свързнаи с онлайн комуникация , дистанцинно обучение и отдалечена работна среда. В следващите редове, ние от RENPC, ще се опитаме да ви запознаем с предимствата на продуктите, които предлагаме,всички те могат да бъдат полезни във вашето ежедневие.

Закупуването на лаптоп е ангажирано с определени технически познания, които не всеки човек притежава. В интернет циркулират множество мнения и публикации, за предимствата и недостатъците. Подобна покупка е обвързана не само и с техническите познания, но и с бюджета с който разполагате. В RENPC наблягаме на думата реновиран. Лаптоп втора употреба, можете да закупите от всяко физическо лице, но не знаете в какво състояние и как е бил поддържан. Наличието на една година гаранция, която даваме към всеки наш бизнес модел лаптоп, също е показател за състоянието и качеството на продукта, който предлагаме.

Откъде внасяме предлаганата от нас техника!?

Нашите модели реновирани лаптопи и компютри са внос от държавите в Европейския съюз, САЩ и Япония. Става въпрос за най-високият клас и най-предпочитаните марки лаптопи HP, Toshiba, Fujitsu, Lenovo Thinkpad, DELL. Техниката , която предлагаме е предимно използвана от държавните администрации, които имат договори с тези компании и са поддържани от тях. Няма да изпадаме в подробностии за стандарта на живот, на гореспоменатите страни и защо те имат възможността да си позволяват да сменят техниката си на всеки две години, а са разработили програма за намаляване на вредните емисии при производството на компютри, така техниката висок клас, която е рентабилна да продължи да се използва.

Предимства

Основните предимства на реновираните бизнес клас модели лаптопи е точно високото ниво на изпълнение при производството. Тези лаптопи са ориентирани , към по тесни нужди за пазара и се характеризират с изключителна здравина, дълъг живот и добра производителност. Наличието на силни метални компоненти, магнезиеви шасита, карбонови влакна, подсилени панти, правят тези лаптопи предпочитани, пред стандартният потребителски клас, който няма как да ви гарантира дълъг живот на машината. Използвани са последни стандарти за въпросният модел откъм интефейс, комуникационни възможностти, дисплей и батерия. Реновираните лаптопи, разполагат и с конкретни хардуерни и софтуерни възможности за защита на вашите данни, разработени от най-добрите и доказани в това компании. В самите конструкции са заложени по-силни елементи и компоненти, които да издържат на доста сериозно натоварване. Много от нашите модели имат сертификат за военен стандарт на американската армия, който предпазва от намокряне, прахово замърсяване, удари, кражби и други. Неслучайно в предлаганите от нас модели, ще намерите такива които са използвани от американската армия във военни конфликти и модели, които са единствените сертифицирани от NASA, за използването им в космоса. В самите машини са използвани качествени охладители, които ще ви спестят доста финанси от необходимост от системно почистване, смяна на термопаста, каквото е отчетливо при бюджетния клас. Гарантирайки затова, ние като фирма, която е на пазара повече от 15 години, сертифицирана като оторизиран сервиз на Toshiba, продава и обслужва, както нови така и реновирани машини. Друго основно предимство е по-малкият бюджет, с който ще се ангажирате, при закупуване на реновиран лаптоп. Цената му, като нов обикновено е непосилна за нашите стандарти.

Недостатъци

За да сме максимално обективни, все пак ще ви представим и малкото недостатъци с които може да се срещнете. Един от проблемите с които може да се сблъскате е малката гаранция. Като оторозиран сервиз с дългогодишен опит, ние от RENPC, задължително профилактираме и тестваме всяка една машина, преди да я пуснем на пазара, затова и даваме 12 месеца гаранция, колкото е вече и на повечето чисто нови лаптопи, защото сме сигурни в качеството на продукта, който предлагаме. Друг по-малък проблем са минималните козметични забележки, които могат да бъдат видени по корпусите на въпросният модел. Затова ние сме се ангажирали да продаваме само клас A преносими компютри с дребни и незначителни козметични забележки, които не влияят по никакъв начин на работоспособността на лаптопа. Когато има нужда, сменяме и компонент с нов такъв от фирмения производител. Реално единственият проблем с който сме се сблъсквали е липсата на БДС буквите по клавиатурите. Това, може да бъде проблем за хората, които не ползват фонетичната клавиатура, а старата машинописна (което е рядко срещано в днешно време). Разбира се, към всеки наш модел лаптоп, подаряваме безцветни стикери за клавиатура, за да избегнем и този проблем.

 

Заключение

Надяваме се, да сме били полезни с по-горния анализ при избора на компютър. Независимо от ограничения бюджет при нас ще намерите отличен избор, конкурентни цени и надвишаващи характеристики, съвременните потребителски модели. В наше лице ще откриете професионално и аргументирано обяснение на всички ваши въпроси, които възникват при закупуване на продукт. Ще ви насочим професионално спрямо вашите нужди и вашите изисквания.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *